NaslovnicaVijestiVeznjak na ljekarskim pregledima: Danas bi sve trebalo biti završeno

Veznjak na ljekarskim pregledima: Danas bi sve trebalo biti završeno

Jurgen Klopp bi danas trebao završiti svoj treći transfer ovog januara. Trener Liverpoola je odlučan pri tvrdnji da njegovi najbolji mladi igrači treba da se razvijaju igrajući zajedno i stoga je vratio mnoge igrače sa posudbi.

Veznjak na ljekarskim pregledima

Danny Ward, Sheyi Ojo, Tiago Illori, Ryan Kent i Kevin Steward, svi oni su vraćeni na Anfield. Ali sada Klopp šalje jednog igrača u suprotnom pravcu.

Naime, Brazilac Allan Rodrigues de Souza će danas imati medicinski pregled sa belgijskim Sint-Truidenom i pridružit će se klubu na posudbu do kraja sezone.

Goal tvrdi da je 18-godišinji veznjak jučer otputovao za Belgiju i da će danas biti završena sva potrebna papirologija.

Ovo je Liverpoolov treći transfer ovog januara, gdje su doveli Steven Caulkera na posudbu i Marka Grujića koji će ostati na posudbi do kraja godine u Crvenoj Zvezdi.

Allan je koštao Redse 500.000 funti prošlog ljeta.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Dok je mogao ostati u Engleskoj da trenira sa ostalim zvijezdama Liverpoola, on ne bi mogao igrati jer nema radnu dozvolu.

Izvještaji sa Goala kažu da je napadački stil Sint-Truidena jedan od ključnih razloga što je Liverpool odlučio da pošalje Allana na posudbu.

To je također potvrdio i Klopp kojem je stalo da se Allan pri povratku naredne sezone ustali u prvi tim Liverpoola.

Talentovani tinejdžer je uživao u Finskoj ranije ove sezone.

Pomogao je SJK da osvoji titulu, a trenirao je sa prvim timom na Melwoodu od svog povratka.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!