NaslovnicaVijestiVEZNJAK STIŽE U BARCELONU, DEMBELE U OPASNOSTI: Lionel Messi i Luis Suarez...

VEZNJAK STIŽE U BARCELONU, DEMBELE U OPASNOSTI: Lionel Messi i Luis Suarez žele da ovaj igrač dođe na Nou Camp!

Veznjak stiže u Barcelonu, Dembele u opasnosti. Lionel Messi i Luis Suarez žele da ovaj igrač dođe na Nou Camp! Lionel Messi i Luis Suarez žele da Barcelona potpiše PSG-ovu i zvijezdu Francuske Adrien Rabiota, tako da bi njihov suigrač Philippe Coutinho mogao igrati sa njim u napadu.

Veznjak stiže

To nam piše Diario Gl, koji napominje da je dvojac oduševljen Francuzom i da ga žele vidjeti na Camp Nou kako bi omogućio Coutinhu da se preseli iz veznog reda u napad.

U izvješću se također navodi da Messi i Suarez ne žele vidjeti Dembelea u prvom timu ispred njih u napadu i da bi ga Coutinho trebao zamijeniti u napadu. Ali, da bi se to desilo Barcelona mora potpisati veznjaka i Rabiot je čovjek kojeg žele.

Coutinho je tijekom svog vremena pokazao kako s Barcelonom tako i s Liverpoolom da je najbolji kada ide u napad i gradi napade, nešto što se borio raditi za španjolske divove dok je igrao u veznom redu.

Ova vijest neće biti ugodna za Dembelea, budući da bi želio da zasigurno ima potporu svojih suigrača dok konačno izgleda da je pokrenuo svoju karijeru u Barceloni.

Rabio bi bio veliko pojačanje za Barcelonu, ali sigurni smo da bi Dembele bio taj koji bi želio da klub ne dovede ovog igrača, kojeg žele Lionel Messi i Luis Suarez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!