NaslovnicaVijestiVeznjak završio ljekarske preglede sa Spursima: Dogovor će biti završen prije vikenda

Veznjak završio ljekarske preglede sa Spursima: Dogovor će biti završen prije vikenda

Veznjak završio ljekarske preglede sa Spursima i dogovor bi trebao biti završen prije ovog vikenda. Tottenham je blizu završetka dogovora za Ebbsfleet Unitedovog veznjaka Shilow Traceya. Prema pisanju Kent news, Tracey je imao medicinski pregled sa Spursima ranije ove nedelje.

Veznjak završio ljekarske preglede sa Spursima

Očekuje se da transfer bude završen prije vikenda. Tracey, kojem je 17 godina, proveo je neko vrijeme u akademiji Tottenhama i prošlog mjeseca je uživao na putu za Floridu.

Postigao je golove u pobjedama protiv Baltimore Celticsa i Jacksonville Armade i uradio je dovoljno da zasluži stalni ugovor sa Spursima.

Tracey je odigrao jednu utakmicu za Ebsfleetov prvi tim u Južnoj konferenciji i vrlo je dobar na poziciji centralnog veznjaka ili na poziciji iza napadača.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Trener Ebbsfleeta Daryl McMahon je veliki fan ovog mladića i za Kent news je rekao:

“Tottenham je odličan klub. Imaju odlične trenere tamo, sjajnu filozofiju, pomažu igračima da napreduju i vjeruju u njegovanje talenta.”

Ebbsfleet igra pet liga ispod Premiershipa i Tracey će sigurno ostati u akademiji Spursa do kraja sezone.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!