NaslovnicaVijestiVICTOR MOSES OBJASNIO: Evo zbog čega se povukao iz reprezentacije sa 27...

VICTOR MOSES OBJASNIO: Evo zbog čega se povukao iz reprezentacije sa 27 godina!

Defanzivac Chelseaja Victor Moses i službeno je potvrdio kako je napustio reprezentaciju Nigerije, za koju je odlučio zaigrati 2012. godine, iako je imao priliku nastupati i za Englesku.

Moses napustio reprezentaciju Nigerije

On je ukupno 29 puta nastupio za U16, U17, U19 i U19 reprezentacije Engleske, te postigao ukupno 11 golova. Nakon toga, u dresu Nigerije je odigrao ukupno 37 utakmica u proteklih šest godina, te postigao 12 golova.

[su_bet365_100bonus]

U intervju nakon što je obznanio odluku o odlasku rekao je kako je to uradio jer se želi fokusirati na klupsku karijeru, te svoju obitelj: “Doživio sam neke od najboljih trenutaka u životu noseći dres Nigerije, i ta sjećanja će me pratiti dok sam živ. Međutim, osjećam da je sada pravi trenutak da se povučem kako bih se fokusirao na klupsku karijeru i obitelj, kao i da bih omogućio novim generacijama da zablistaju. Reprezentaciji se zahvaljujem na svemu i želim im sreću u budućnosti.”

[su_bet365_koeficijenti]

Moses je sa Nigerijom osvojio Afrički kup nacija 2013. godine, a također je dva puta nastupao na Svjetskim prvenstvima, prvi put u Brazilu prije četiri godine, te ovog ljeta u Rusiji. Unatoč solidnim igrama na ovom Svjetskom prvenstvu, Nigerija nije uspjela proći grupnu fazu. Slavili su protiv Islanda, ali su doživjeli poraze protiv Argentine, te drugoplasirane Hrvatske.

Njegov bivši suigrač iz reprezentacije Ahmed Musa poslao mu je dirljivu oproštajnu poruku. Naime, na svom službenom twitter profilu on je napisao: “Bilo je zadovoljstvo igrati pored tako sjajnog igrača. Dobro si služio svojoj naciji i zauvijek ćeš biti zapamćen. Victor Moses, sretno ti u svemu što radio u životu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!