NaslovnicaVijesti"Victor Valdes ovim transferom želi dokazati da nije mrtav!"

“Victor Valdes ovim transferom želi dokazati da nije mrtav!”

Bivši golman Barcelone Victor Valdes želi svima ovim transferom dokazati da nije “mrtav”, smatra trener Standard Liježa Yannick Ferrera.

victor valdes

34-godišnji Španjolac se pridružio redovima belgijskog kluba na posudbu do kraja sezone, nakon što je u Manchester Unitedu izgubio povjerenje Louisa van Gaala, koji mu je jasno naglasio da su mu izlazna vrata kluba otvorena.

Valdes je branio na samo dvije zvanične utakmice od maja/svibnja 2014. godine, a u novom klubu bi trebao dobijati nešto više prilika. Njegov novi trener opisao je Valdesa kao izuzetnog profesionalca, a smatra da je već i dovoljno fizički spreman da brani već u sljedećoj utakmici.

“Iz onoga što sam ja vidio on može već početi braniti. Jedva se i primjeti da nije branio toliko dugo”, rekao je Ferrera za madridsku Marcu.

“Čak i kad bismo sutra igrali, stavio bih ga da brani. Trenirao je na visokom nivou ovih dana i pružit će nam sve što nam je potrebno na toj poziciji. Doveo sam izuzetnog profesionalca. Čak jedan sat prije treninga on stiže i priprema se za glavni trening.”

“Želi pokazati da nije mrtav, pred njim su godine i godine nogometa. Iako još nisam razgovarao s njim, ne razumijem zašto ne bi on mogao ići sa reprezentacijom na Europsko prvenstvo. Ne znam da li mu je to cilj, ali svakako ću ga podržati.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!