NaslovnicaVijestiVictor Valdes rekao šta misli o Van Gaalu

Victor Valdes rekao šta misli o Van Gaalu

Victor Valdes rekao šta misli o Van Gaalu. Španac kaže da će uvijek ostati zahvalan Louis van Gaalu uprkos što mu nije dao šansu u Manchester Unitedu. Golman je prognan iz prvog tima nakon što je navodno odbio da igra za U21 ekipu prošle sezone.

Victor Valdes rekao šta misli o Van Gaalu

34-godišnjak je bio primoran da trenira sam u Carringtonu i nije igrao ni minutu u prvom timu ove sezone prije nego što se prošlog mjeseca pridružio Standard Liegeu na pozajmicu.

Međutim, Valdes tvrdi da će se pamtiti uticaj Van Gaala koji je imao na njegovu karijeru, dajući mu šansu u Barceloni 2002. godine kada je i debitirao, i potpisivanjem za United u januaru prošle godine nakon što se oporavio od teške povrede koljena.

“Nemam nikakvih problema sa Louis van Gaalom”, rekao je Valdes za Daily Mirror.

“On me je otkrio kada sam imao 20 godina. Bio je jedini trener koji je u tom trenutku rekao: ‘Želim te u prvom timu’.”

“Nakon što moje povrede ligamenata koljena, on je bio prvi koji mi je ponudio da igram za Manchester United.”

“Zahvalan sam mu i nikada to neću zaboraviti. On mi je dao da igram prvi put nakon moje ozljede.”

[su_bet365_live_koeficijenti][su_bet365_tennis_live_stream][/su_bet365_live_koeficijenti]

Fudbal je počeo da trenira u starim kategorijama Barcelone, ali je samo nakon nekoliko meseci provedenih u klubu morao da ga napusti jer se sa porodicom preselio na Tenerife, fde je nastavio da trenira u lokalnom klubu. Nakon tri godine provedene tamo ponovo se vratio u Barcu.

Brzo je napredovao kroz sve selekcije Barcelone. Pre nego što je dobio šansu u prvom timu, neko vreme je nastupao za Barcelonu B. Sezonu 2002/03. počeo je kao rezervaArgentincu Robertu Bonanu, ali je kasnije u toku te sezone dolaskom Radomira Antića na mesto trenera, dobio šansu kao prvi golman.

U sezoni 2003/04. ustalio se u prvom timu, a već naredne sezone je odigrao skoro sve utakmice u prvenstvu, i tako je pomogao svom klubu da dođe do prve titule nakon šest sezona. Te sezone je osvojio i trofej Rikarda Zamore koji se dodeljuje golmanu sa najmanje primljenih golova u španskom prvenstvu.

U poslednjem kolu prvenstva, 17. juna 2007. izjednačio je rekord legendarnog Andonija Zubizarete. Valdes je kao i Zubizareta pre njega proveo svaki minut u igri na svih 38 utakmica prvestva. Takođe je oborio i klupski rekord u broju minuta bez primljenog gola u evropskim takmičenjima.

U utakmici sa Rendžersom 7. novembra 2007. nadmašio je prethodni rekord od 466 minuta bez primljenog gola, ali ga je već u narednoj utakmici savladao kapiten Lyona, Juninho.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!