NaslovnicaVijestiVictor Valdes: Sretan sam nakon odlaska iz Manchester Uniteda

Victor Valdes: Sretan sam nakon odlaska iz Manchester Uniteda

Victor Valdes je izjavio da je sretan nakon što je napustio Manchester United, te se pridružio redovima belgijskog Standarda, gdje će ostati do kraja sezone na posudbi.

victor valdes

Španjolac je potpisao ugovor na 18 mjeseci sa “crvenim vragovima” prošle zime, ali je odigrao samo dvije zvanične utakmice za Louis van Gaalov tim.

Nakon što je izbačen iz prvog tima, 34-godišnjak se odlučio na transfer u Standard iz Liježa, gdje će ostati na posudbi do ljeta, kada će postati slobodan igrač.

Osvajač Svjetskog prvenstva i Lige prvaka priznao je da je sretan nakon što je konačno napustio Old Trafford.

“To je vrlo jednostavno, imao sam dvije opcije, da ostanem u Manchesteru i da ne igram, ili da odem u Standard i da uživam u nogometu, navijačima, i iznad svega, da mi se vrati taj osjećaj kako je biti nogometaš ponovo i biti u mogućnosti trenirati svakog dana”, rekao je Valdes za Daily Mirror.

“Na kraju sam izabrao drugu opciju. Jako sam sretan!”

Valdes je samo dva puta nastupio za Manchester United, a to su bile dvije posljednje utakmice prošle sezone.

U prvoj protiv Arsenala je ušao sa klupe 16. minuta prije kraja kada je rezultat bio 1-1, a u drugoj je igrao svih 90 minuta u posljednjem kolu Premier lige u remiju bez golova protiv Hull Cityja.

Španjolac je ostao kod kuće za vrijeme Unitedove predsezonske turneje u Sjevernoj Americi, nakon svađe sa Louisom van Gaalom koji mu je rekao da mora braniti za Unitedov U-21 tim kako bi se izborio za prvi tim, a poslije te turneje on više nije bio pozivan za utakmice ove sezone.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!