NaslovnicaVijestiVidal: Odbio sam Manchester United kako bih se pridružio Bayernu

Vidal: Odbio sam Manchester United kako bih se pridružio Bayernu

Vezni igrač minhenskog Bayerna Arturo Vidal otkrio je da je odbio ponudu Manchester Uniteda kako bi se pridružio svom trenutnom klubu.

vidal

Čileanski reprezentativac je napustio Juventus i stigao na Allianz Arenu prošlog ljeta, ali je na stolu imao i još nekoliko ponuda, uključujući i onu od tima sa Old Trafforda.

Vidal i sam priznaje da je u jednom trenutku mislio da će karijeru nastaviti u dresu “Crvenih vragova”, ali se predomislio u posljednjem trenutku i potpisao za njemačkog prvaka i trenutnog lidera u Bundesligi.

“Odbio sam Manchester United kako bih se pridružio Bayernu. Svidjela mi se njihova ponuda, ali na kraju se taj transfer nije dogodio i u posljednjem trenutku sam se predomislio i odlučio se za Bayern Munchen. Uvijek postoji mnogo timova koji su u stalnom kontaktu sa mojim agentom i koji se raspituju za mene.”

“Želio sam doći u tim koji je ovako snažan i koji ima projekat koji je toliko ambiciozan. Vrlo sam sretan. Pomoglo mi je to što sam već bio upoznat s tim kakva je ovo zemlja i kakvi su ljudi. Osjećamo se dobro, moja žena, moja djeca i ja. Život je dobar, vrlo miran. Osjećamo se mnogo udobnije nego kad smo tek stigli.”

Upitan o interesu Manchester Uniteda od strane novinara engleskog Timesa, on je odgovorio: “Da, postojala je šansa da dođem u Englesku. To je bilo prošlog ljeta, u jednom trenutku sam mislio da će se to i dogoditi.”

Arturo Vidal je ove sezone u svim takmičenjima odigrao ukupno 32 utakmice u dresu bavarskog kluba, te pritom postigao tri gola i podijelio četiri asistencije.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!