NaslovnicaVijestiVidal želi Alexisa Sancheza u Bayern Munchenu

Vidal želi Alexisa Sancheza u Bayern Munchenu

Vezni igrač Bayerna Arturo Vidal izjavio je da bi podržao potez kluba ukoliko odluče dovesti Arsenalovu zvijezdu Alexisa Sancheza.

Vidal želi Alexisa Sancheza u Bayern Munchenu

Igrači se dobro poznaju jer igraju zajedno u reprezentaciji Čilea, a Sanchez je već neko vrijeme povezivan sa prelaskom u Bundesligu i navodno je velika želja novog Bayernovog trenera Carla Ancelottija, koji će preuzeti vodstvo tima na kraju ove sezone.

I sam Arturo Vidal bi volio da se taj transfer ostvari.

“Igrali smo zajedno još od u20 reprezentacije, tako da bi bilo lijepo igrati s njim u istom klubu”, izjavio je Vidal ovog vikenda nakon pobjede protiv Schalkea.

Bavarski klub sezonu privodi kraju i sve je sigurniji naslov prvaka Bundeslige, a 28-godišnji Vidal se nada potencijalnoj triploj kruni.

“Tim pobjeđuje i ide nam jako dobro. Bundesliga je naš prioritet broj jedan i fokusirani smo na subotnju utakmicu i osiguravanje naslova prvaka. No, tripla kruna je ono što želimo i naš cilj.”

Tim Pepa Guardiole ima sedam bodova prednosti ispred drugoplasirane Borussije Dortmund i mogao bi osigurati naslov prvaka ukoliko pobijede Herthu Berlin u subotu, a Borussia izgubi protiv Stuttgarta.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!