NaslovnicaVijestiIzvan ovog svijeta: Pogledajte kako je Messi na debiju u 94. minuti...

Izvan ovog svijeta: Pogledajte kako je Messi na debiju u 94. minuti postigao gol iz slobodnjaka za pobjedu!

U četvrtoj minuti sudijske nadoknade u Liga kupu Sjeverne i Srednje Amerike, argentinski nogometaš Lionel Messi postigao je svoj prvi pogodak za Inter Miami. Impresivno, ovaj fantastičan gol ostvaren je iz slobodnog udarca, donoseći Inter Miamiju pobjedu protiv Cruz Azula.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na sinoćnjem susretu, Messi nije započeo u prvoj postavi, no u 54. minuti dobio je priliku za igru zajedno s Busquetsom. Prethodno je najavljeno da će vjerojatno imati ograničenu minutažu na početku kako bi mu se omogućilo prilagoditi se novoj sredini.

U trenutku kad su Messi i Busquets ušli u igru, Inter Miami je već vodio zahvaljujući golu Taylora postignutom u 44. minuti. Međutim, u 65. minuti gosti su izjednačili pogotkom Antuna, postavivši rezultat na 1:1. Utakmica je izgledala kao da će završiti bez pobjednika, no tada je došao trenutak za Messija da zablista.

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade, koja je produžena za čak dvije minute nakon isteka regularnog vremena, Messi je oduševio fantastičnim slobodnim udarcem koji je matirao protivničkog vratara, te donio pobjedu Interu iz Miamija.

To je bio Messijev prvi gol u novom klubu, ali bez sumnje samo uvod u niz mnogih koje će postići za Inter Miami. Čak ni komentator prijenosa nije uspio sakriti svoje oduševljenje nakon što je lopta završila u mreži.

Sljedeći susret, također u Liga kupu, Inter Miami igra 26. srpnja u 13.30 sati protiv Atalante.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!