NaslovnicaVijestiRiyad Mahrez se počeo zabavljati sa 22-godišnjim modelom samo mjesec dana nakon...

Riyad Mahrez se počeo zabavljati sa 22-godišnjim modelom samo mjesec dana nakon što se rastao sa suprugom

Zvijezda Manchester Cityja Riyad Mahrez je navodno u vezi sa 22-godišnjim modelom nakon što se rastavio sa suprugom.

Riyad Mahrez se počeo

Alžirski internacionalac je sada povezan sa Taylor Ward, kćerkom reality zvijezde Dawn Ward, gdje se izvještava da je to dodatna napetost između njega i njegove supruge Rite Johal.

Prijavljeno je da se par rastao prije nešto više od mjesec dana, jer je vidljivo koketirala sa Anthonyjem Joshuaom u londonskom noćnom klubu.

Mahrez i Johal su bili u braku od 2015. godine, ali čini se da je krilni igrač Građana brzo nastavio, navodi se u izvještaju The Suna.

Pogledajte u nastavku slike Mahrezovog novog ljubavnog interesa.

Izvor blizak Mahrezu je citiran od strane The Suna i kaže: “Riyad i Taylor se sjajno slažu i u početku su se počeli družiti kao prijatelji. Smatra da je ona prekrasna, a pridružio se njoj i njenim prijateljima u nekoliko grupnih izlazaka.”

“Bili su prijatelji neko vrijeme, ali Taylor je odbila da budu u romantičnoj vezi, dok nije saznala da je njegov brak završen. Ona je na strani žena i nikada ne bi prekršila taj kodeks.”

“Taylor je zapanjujuća i Riyadovi suigrači ga zezaju o tome kako je našao djevojku koja je van njegove lige”.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!