NaslovnicaNajave utakmicaPROGNOZA - Konferencijska liga: AZ Alkmaar vs Zrinjski

PROGNOZA – Konferencijska liga: AZ Alkmaar vs Zrinjski

Za današnju prognozu smo pripremili utakmicu između AZ-a i Zrinjskog u bet365 kladionici. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU.Bet365 kladionica daje 25€ bonusa za sve nove članove.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


AZ Alkmaar

AZ-ova sezona u Konferencijskoj ligi nije prošla onako kako su mnogi očekivali. Ključni trenutak koji je označio nagovještaj izazova koji ih čekaju dogodio se u Mostaru, gdje su, unatoč impresivnom vodstvu od 3:0 na poluvremenu, doživjeli neočekivan poraz od 4:3. Taj poraz postavio je ton za ostatak njihove grupne faze, gdje su uspjeli osvojiti jedine bodove kod kuće, pobijedivši Legiju rezultatom 1:0. No, suočili su se s dva poraza od snažne momčadi Aston Ville.

Unatoč izazovima, AZ Alkmaar još uvijek ima priliku za plasman u 1/16 finala. Ključni korak prema tom cilju je ostvarivanje pobjede u preostale dvije utakmice. Međutim, tu nije kraj priče. Da bi osigurali prolazak dalje, moraju se osloniti i na rezultate drugih utakmica u skupini. Konkretno, potrebno je da Aston Villa svlada Legiju, stvarajući tako priliku za AZ Alkmaar da izbori svoje mjesto među 16 najboljih.

Zrinjski

Za Zrinjski, ova sezona donosi povijesni uspjeh, budući da su postali prvi klub iz Bosne i Hercegovine koji je uspio izboriti plasman u grupnu fazu nekog UEFA natjecanja.

U prvom kolu, Zrinjski je ostvario spektakularnu pobjedu nad današnjim rivalom, AZ Alkmaarom, što je razveselilo mnoge navijače i stvorilo nadu u daljnji uspjeh. Unatoč iznimno dobroj igri protiv engleske momčadi Aston Ville, gdje su poraženi tek golom u 94. minuti susreta, Zrinjski je pokazao svoj kvalitet i odlučnost na europskoj sceni.

Ipak, nakon dva uzastopna poraza od Legije, put prema daljnjoj fazi natjecanja postao je izazovan, a šanse su svedene u sferu teorije. No, unatoč tome, Zrinjski će pružiti sve od sebe kako bi zadržao čast i pokazao svoj karakter u preostalim utakmicama.

U domaćem prvenstvu, Zrinjski se nalazi na drugom mjestu nakon 15 odigranih kola, s četiri boda zaostatka za vodećim Borcom iz Banja Luke. S obzirom na dobru formu u domaćem natjecanju, jasno je da će obrana naslova prvaka Bosne i Hercegovine biti primarni cilj Zrinjskog nakon europske jeseni.

Međusobni omjer

Ovosezonski jedini meč između ova dva tima odigrao se u prvom kolu Konferencijske lige. Kao što je već spomenuto, Zrinjski je napravio značajan preokret i ostvario pobjedu rezultatom 4:3.

Prijedlog za klađenje

I dalje postoje šanse za napredovanje AZ Alkmaara u sljedeću fazu, no kako bi to postigli, moraju pobijediti u oba preostala susreta, a Legia je nedavno izgubila od Aston Ville. Također, domaćin želi osvetu protiv Zrinjskog zbog prethodnog poraza te planira ući u utakmicu s maksimalnom koncentracijom. Očekujemo pobjedu domaćina po kvoti 1.28 u bet365 kladionici.

(Koeficijenti 30.11. u 12:43 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!