NaslovnicaVijesti(VIDEO) Alexis Sanchez otkrio kako se želio vratiti u Arsenal nakon prvog...

(VIDEO) Alexis Sanchez otkrio kako se želio vratiti u Arsenal nakon prvog treninga sa Unitedom!

Alexis Sanchez je otkrio da je želio napustiti Manchester United nakon što je odradio samo jedan trening sa njima nakon prelaska iz Arsenala.

Alexis Sanchez otkrio

Sanchez koji ima 31. godinu, svoje provedeno vrijeme na Old Traffordu će što prije željeti zaboraviti.

Čileanski krilni igrač preselio se u United u dogovoru o zamjeni za Henrika Mkhitaryana u siječnju 2018. godine.

Imao je ugovor od 500.000 funti tjedno, ali je postigao samo pet golova u 45 nastupa prije nego što je zapečatio posudbu u milanski Inter – transfer koji je na kraju postao trajan.

A Sanchez je senzacionalno tvrdio da je želio raskinuti ugovor sa Unitedom i vratiti se u Arsenal nakon samo jednog treninga sa njihovom prvom momčadi.

U videu objavljenom na mreži rekao je: “Želim vam pričati o svom razdoblju u Unitedu, o mnogim stvarima koje su rečene i zbog kojih sam izgledao loše.”

“Dobio sam priliku otići u United i činilo mi se primamljivo. Bilo je to nešto lijepo, jer kada sam bio dijete taj klub sam mnogo volio.”

“Na kraju sam potpisao bez mnogo informacija o tome što se tamo događalo. Ponekad postoje stvari koje ne shvatite dok ne stignete u klub.”

“Na prvom treningu koji sam imao, shvatio sam mnoge stvari. Došao sam kući i rekao svom agentu: ‘Može li se ugovor raskinuti kako bi se vratio u Arsenal?'”.

“Počeo se smijati i rekao sam im da mi nešto nije uredu. Već je sve bilo potpisano.”

Sanchez je nastavio prisjetivši se jednog trenutka pod vodstvom Josea Mourinha zbog kojeg je bio vrlo tužan.”

Rekao je: “U utakmici sa West Hamom nisam izabran za momčad. To mi se nikada nije dogodilo kao igraču. To mi je smetalo i rekao sam da to ne može biti moguće.”

“Preći iz jednog od najboljih u Premier ligi kako ne bih igrao pet mjeseci, stvarno nije imalo smisla. Došao sam svojoj kući i bio sam jako tužan. Sutradan sam duplo trenirao, jer volim to što radim.”

United je izgubio utakmicu protiv West Hama, a Mourinho je smijenjen nekoliko mjeseci kasnije, gdje je stigao Ole Gunnar Solskjaer.

Sanchez je razgovarao sa Solskjaerom o tome da osigura svoj transfer u neki drugi klub.

“Tada je stigao sljedeći trener, sadašnji, i odlučio sam razgovarati o tome sa njim. Rekao sam mu da moram dobiti oduška i priliku da odem u Inter. Rekao mi je da nema problema”.

“Novinari su govorili ne znajući i to mi je smetalo, boljelo je. Govorili su i bivši igrači koji nisu imali pojma da se išta događa u klubu i dali su svoje mišljenje na moju štetu, kao da sam ja kriv.”

“Budući da su morali nekoga kriviti, krivili su mene.”

Sanchez je ipak završio sa pohvalom za United, iako stvari tamo nisu uspjele.

“Imam samo riječi zahvale za United, što su mi pružili priliku da nosim taj dres. Smetalo mi je što sve nije išlo po planu i onako kako sam želio.”

“Da je atmosfera bila pozitivnija, ispalo bi drugačije. Kažem sve to sada jer sam već prošao to razdoblje učenja kao igrač i osoba. Volio bi osvojiti sve.”

Manchester United svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Premier lige igra na Old Traffordu protiv Crystal Palacea, gdje su ogromni favoriti za pobjedu po koeficijentu 1.22 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!