NaslovnicaVijesti(VIDEO) Massimiliano Allegri burno reagirao kada je vidio što je igrač Juventusa...

(VIDEO) Massimiliano Allegri burno reagirao kada je vidio što je igrač Juventusa uradio

Trener Juventusa Massimiliano Allegri burno je reagirao kada je vidio što je igrač njegove momčadi uradio u prvoj utakmici četvrtine finala Europske lige protiv Sportinga.

Stara dama je kod kuće upisala pobjedu protiv Sportinga 1:0, a u 62. minuti je, kako se navodi, došlo do svađe između Allegrija i Leandra Paredesa jer Argentinac u tom trenutku nije bio spreman za izmjenu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kada je Allegri dao znak Paredesu da je vrijeme da uđe u igru ​​i da ga treba na sredini terena, Argentinca je uhvatila panika jer nije imao dres. Odlučio ga je pokloniti jednom od navijača misleći da neće dobiti priliku u utakmici protiv portugalske momčadi.

Allegri je primijetio da Paredes kasni i zbog toga nije mogao izvršiti izmjenu, a kada mu je objašnjeno što je Argentinac uradio, trener Juventusa je pobjesnio. Srećom po Paredesa, pronađen je njegov rezervni dres koji je obukao pa je na kraju i ušao u igru u 85. minuti.

Paredes je ove sezone, gledajući sva natjecanja, odigrao 22 utakmice za Staru damu. Nije se upisao u listu strijelaca i nije upisao niti jednu asistenciju.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!