NaslovnicaVijesti(VIDEO) Jurgen Klopp napušta Liverpool: Volim vas sve, ali ovako više ne...

(VIDEO) Jurgen Klopp napušta Liverpool: Volim vas sve, ali ovako više ne mogu!

Liverpool je službeno objavio da će Jürgen Klopp, jedan od najuspješnijih trenera u povijesti tog kluba, napustiti trenersku dužnost na kraju sezone. Nijemac će tako na klupi kluba s Anfielda provesti ukupno nešto manje od devet godina, tijekom kojih je ostvario impresivne uspjehe osvajajući sve što je bilo moguće.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Vijest je izašla na službenoj stranici Liverpoola i vjerojatno će izazvati šok među navijačima s Anfielda, unatoč prethodnim glasinama koje su ukazivale na završetak Kloppove ere. Sam Klopp je dao obrazloženje za svoju odluku: “Razumijem da je ovo šok za mnoge ljude u ovom trenutku, kada prvi put čujete, ali želim to objasniti – ili barem pokušati objasniti.”

Iskreno volim svaki aspekt ovog kluba – grad, navijače, momčad, osoblje; volim sve. Međutim, činjenica da donosim ovu odluku jasno pokazuje da sam uvjeren kako je to nužno.

Kako da izrazim, doslovno sam iscrpljen, nestaje mi energije. Trenutačno nemam problema, jasno mi je već neko vrijeme da ću morati ovo priopćiti u određenom trenutku, no trenutno se osjećam dobro. No, svjestan sam da ne mogu neprestano obavljati ovaj posao. Nakon vremena koje smo proveli zajedno i kroz sve izazove koje smo dijelili, razvilo se duboko poštovanje i ljubav prema vama. Najmanje što dugujem jest iskrenost – ovo je istina.”

Klopp je preuzeo Liverpool krajem 2015. godine, kada je klub u prethodnih osam sezona samo tri puta završio među četiri najbolje engleske ekipe. No, od tog trenutka do danas, postigao je izuzetne uspjehe. Nakon gubitka finala Lige prvaka 2018., iduće godine je postao prvak Europe, a 2020. godine donio je klubu prvi naslov prvaka nakon 30 godina čekanja.

S Liverpoolom je trijumfirao u svim natjecanjima u kojima je sudjelovao, osim u Europa ligi. Ti uspjesi obuhvaćaju Ligu prvaka, Premier ligu, Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA Superkup, FA Cup, Liga Cup i Community Shield.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!