NaslovnicaVijesti(VIDEO) Atletico Madrid ga platio 125 milijuna eura, a ovako je slavio...

(VIDEO) Atletico Madrid ga platio 125 milijuna eura, a ovako je slavio gol protiv njih

Prije četiri godine, JOAO FELIX je stekao titulu četvrtog najskupljeg nogometaša u povijesti, zadržavajući tu poziciju do danas. Atletico Madrid je za tadašnjeg tinejdžera izdvojio iznimnih 125 milijuna eura, čime je postao najskuplje angažiran igrač u povijesti kluba. Međutim, unatoč visokoj cijeni, lakonogi krilni napadač nije uspio pronaći svoje mjesto u taktičkom planu Diega Simeonea.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bio je posvećen integraciji, trudio se uklopiti u sustav, čak je iskušavao razne taktike, no bezuspješno. To ga je dovelo do neprijateljstva s navijačima Atletica, udaljavanja od kluba i otvorenog sukoba s trenerom. Unatoč želji Atletica da ga se riješe i Felixovoj želji za odlaskom, visoki odštetni zahtjev i igračeva visoka plaća sprječavaju transfer. Kako bi barem donekle zadovoljile obje strane, odlučuju se za posudbe. Felix je tako polovicu prošle sezone proveo u Chelseaju, dok će cijelu sljedeću sezonu provesti u Barceloni.

U toj sredini, Portugalac se izuzetno dobro uklopio. Tijekom 17 odigranih utakmica postigao je pet golova i asistirao kod još tri. Njegov posljednji majstorski potez došao je u ključnom trenutku, osiguravši pobjedu od 1:0 u derbiju 15. kola La Lige, i to protiv njegovog bivšeg kluba, Atletico Madrida. Joao Felix je oduševio navijače Barcelone slavljem nakon postignutog gola, popevši se na reklamni pano s raširenim rukama, izazivajući oduševljenje. Unatoč nepisanom pravilu da igrači ne slave golove protiv svojih bivših klubova, Felix je hrabro proslavio svoj pogodak.

Joao Felix je izveo nevjerojatan potez; intenzivno je proslavio gol protiv svog trenutačnog kluba. Taj klub je uložio ogromnu sumu u njegov transfer, a ugovor ih veže sve do 2029. Stoga je jasno zašto su prizori Felixa kako s oduševljenjem slavi gol protiv Atletica osvanuli na naslovnicama španjolskih medija. Impresivan broj njegovih kritičara među navijačima madridskog diva sada je, kao rezultat tog poteza, još veći.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ FELIXOVU PROSLAVU GOLA

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!