NaslovnicaVijestiVIDEO: Pogledajte reakciju djece kada su ugledali Lionela Messija, neprocjenjiv trenutak

VIDEO: Pogledajte reakciju djece kada su ugledali Lionela Messija, neprocjenjiv trenutak

Lionel Messi ne samo da je jedan od najvećih sportaša svih vremena, već i jedan od najvažnijih i najpoznatijih ljudi na planeti, što dokazuje i dječakova reakcija prije utakmice Maccabija i PSG-a.

Kako su igrači PSG-a završili svoje uobičajeno “postrojavanje” prije početka utakmice na stadionu Sammy Ofer, nekoliko djece koja su izašla s nogometašima jednostavno nisu propustila priliku upoznati ih izbliza.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na simpatičnoj snimci vide se vidno uzbuđena djeca okružena zvijezdama PSG-a, a posebno se dojmio jedan dječak koji je u čudu gledao u Messija.

Očekivano, video je postao hit na internetu, a mališani su dobili uspomenu za cijeli život.

Pogotkom protiv Maccabija 35-godišnji Messi postao je prvi igrač u povijesti koji je zabio u 18 uzastopnih sezona Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!