NaslovnicaVijesti(VIDEO) Masovna tučnjava uoči derbija Partizana i Zvezde. Navijači izazvali kaos!

(VIDEO) Masovna tučnjava uoči derbija Partizana i Zvezde. Navijači izazvali kaos!

Večeras od 18 sati na Marakani, Crvena Zvezda i Partizan se susreću u 173. izdanju najvećeg derbija srpskog nogometa. Uoči ove utakmice, navijači oba kluba – Delije i Grobari – sukobili su se u centru Beograda. Prema izvješćima srpskih medija, u neredima je učestvovalo oko 300 navijača Zvezde i otprilike isto toliko navijača Partizana, uz izvještaje o pucnjavi.

Osim navijačima, sukob je prouzrokovao štetu i lokalima na raskrižju Ulice kraljice Marije i Rooseveltove. Incident tučnjave i razbijanja trajao je samo nekoliko minuta sve dok nije intervenisala policija. Oni su uspjeli rastjerati dio izgrednika, dok su drugi uhapšeni.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!