NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači Verone izviždali Ibrahimovićev oproštaj, on im je odgovorio u svom...

(VIDEO) Navijači Verone izviždali Ibrahimovićev oproštaj, on im je odgovorio u svom stilu

Na emotivnom oproštaju od aktivnog igranja nogometa Zlatan Ibrahimović je iskoristio priliku da na najbolji mogući način odgovori navijačima Verone koji su se zatekli na posebnoj utakmici 38. kola Serie A.

U posljednjoj utakmici sezone na San Siru Zlatan Ibrahimović je stavio krunu na svoju sjajnu karijeru. Prvenstveno se mislilo da će se legendarni švedski napadač oprostiti od Milana, ali da će prihvatiti ponudu Monze i nastaviti igrati nogomet, no to se nije dogodilo.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ibrahimović je odlučio zauvijek završiti karijeru, a to je učinio emotivnim obraćanjem pred 80 tisuća navijača na San Siru. Dok su navijači Milana plakali, zajedno s Zlatanom i ostatkom nogometaša Milana, bilo je i onih koji su mu zviždali. Učinili su to navijači gostujuće Hellas Verone, koji su sinoć bili u borbi za opstanak u Seriji A.

Prekinuli su Ibrahimovićevo obraćanje u kojem se oprostio od nogometa, a odgovor je bio upravo onakav na kakav nas je Zlatan navikao tijekom svoje karijere.

“Nastavite zviždati, nastavite… Ovo je najveći trenutak u vašoj sezoni, vidjeti me”, rekao im je Ibrahimović.

Potom je uslijedio veliki pljesak neusporedivo veće skupine navijača, Rossoneri su ga ispratili aplauzima i ubrzo je nastavio govor.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!