NaslovnicaVijesti(VIDEO) Skandal na pripremama Torina: Ivan Jurić u fizičkom obračunu s direktorom...

(VIDEO) Skandal na pripremama Torina: Ivan Jurić u fizičkom obračunu s direktorom kluba

Navijači Torina šokirani su onim što se dogodilo tijekom klupskih priprema, a riječ je o sukobu trenera Ivana Jurića i sportskog direktora Davidea Vagnatija.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a prikazuje burnu raspravu i sukob između trenera Torina Ivana Jurića i sportskog direktora Davidea Vagnatija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Do sukoba je došlo tijekom klupskih priprema u Austriji. Svađa je nastala zbog dolaska Vagnatija koji je stigao na pripreme kluba, a navodni razlog svađe je neslaganje oko dovođenja igrača tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Jurić se ne slaže s transfer politikom Torina i za to krivi Vagnatija. Sportski direktor kluba nasrnuo je na hrvatskog stručnjaka nakon čega je uslijedio kraći fizički obračun.

Veći incident spriječio je član stručnog stožera Marco Pellegri koji ih je razdvojio. Međutim, snimka je izrezana prije kraja sukoba, pa se još ne zna kako se sve završilo.

Očekuje se žestoka reakcija Torina te su moguće sankcije za oba aktera događaja koji je potresao navijače.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!