NaslovnicaVijesti(VIDEO) Rumunjski nogometaš se zakucao u stativu i srušio gol

(VIDEO) Rumunjski nogometaš se zakucao u stativu i srušio gol

Na utakmici niželigaša rumunjskih klubova, dogodila se iznenađujuća scena koja se rijetko viđa. Jedan od nogometaša je praktički srušio gol.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon ubačaja suigrača s lijeve strane, nogometaš je odlučio impresionirati sve pokušajem zakucavanja lopte u mrežu. No, umjesto toga, dogodila se nevjerojatna situacija. Nogometaš se tako snažno zakucao u stativu da je praktički izgubio ravnotežu i uhvatio se za gol kojeg je izbio iz zemlje.

Ovaj neobičan trenutak je izazvao smijeh među igračima i gledateljima, dok su se suigrači brzo pritekli da mu pomognu da se vrati na noge.

Dok su organizatori utakmice vodili brigu o poravnanju i stabiliziranju stative kako bi se utakmica mogla nastaviti, nogometaš koji je oborio gol pao je na travnjak, istovremeno se hvatajući za nogu kojom je snažno udario u stativu.

Njegov pad i bolna grimasa izazvali su zabrinutost među suigračima i suparničkim igračima. Medicinsko osoblje brzo je interveniralo kako bi mu pružilo potrebnu pomoć i utvrdilo ozbiljnost ozljede.

Video je vrlo brzo objavljen na Redditu, gdje je postao hit.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!