NaslovnicaVijesti(VIDEO) Garetha Balea baš briga što je Real Madrid osvojio titulu: Glumio...

(VIDEO) Garetha Balea baš briga što je Real Madrid osvojio titulu: Glumio da je sretan!

Gareth Bale je izgledao kao da želi biti bilo gdje drugo u svijetu tijekom sinoćne proslave Real Madrida povodom osvajanja La Lige.

Garetha Balea baš briga

Igrači Zinedine Zidanea su okrunjeni šampioni po 34 put nakon pobjede od 2-1 nad Villarrealom, dok je na drugom mjestu Barcelona izgubila sa 2-1 protiv Osasune.

Igrači su slavili svoj trijumf na stadionu Alfredo Di Stefanu, ali Bale je nastavio svoj trend, gdje je izgleda što nezainteresiranije.

Jednog ključnog trenutka kada je kapetan Sergio Ramos vodio ekipu sa trofejom – 31-godišnjak je stao na stranu.

Također su se pojavile i druge snimke koje pokazuju koliko je nelagodno prolazio kroz cijelo slavlje.

Bivši krilni igrač Tottenhama ove sezone je započeo samo 12 utakmica u La Ligi, a od povratka nogometa prošlog mjeseca je imao samo dva ulaska sa klupe.

Bale sinoć ponovo nije igrao za Los Blancose kada su zaključili osvajanje titule.

Karim Benzema je doveo tim u vodstvo sa samo 30 minuta utakmica prije nego što je u drugom poluvremenu dosuđen penal.

Penal je došao kao kontraverza, s obzirom da je Ramos pokušao izvesti sa tehnikom Johana Cruyffa.

Umjesto da puca po golu iz penala, Španjolac je dotakao loptu i dodao je Benzemi koji je zabio za svoj drugi gol na utakmici.

Real Madrid sljedeći susret igra protiv Leganesa u gostima, utakmica koju mogu igrati rasterećeno, s obzirom da su već obezbjedili naslov.

Moja preporuka je da svoje oklade igrate u bet365 kladionici. Razlog tomu je i taj što bet365 kladionica računa okladu dobitnom kada vaš tim povede sa dva razlike. Pored toga nude i 100% bonus dobrodošlice za sve nove članove.

UZMI 100% BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!