NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ovo su svi golovi koje je Cristiano Ronaldo postigao u svojoj...

(VIDEO) Ovo su svi golovi koje je Cristiano Ronaldo postigao u svojoj karijeri. Snimak traje tri sata

Nogometnu profesionalnu karijeru Cristiano Ronaldo započeo je 2002. godine igrajući za Sporting iz Lisabona. S više od dva desetljeća iskustva, njegova karijera i dalje cvate, a ovaj portugalski napadač odavno je postao ikona nogometa i mnogi ga smatraju jednim od najboljih, pa čak i najboljim nogometašem svih vremena.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nastavljajući svoju karijeru s renomiranim klubovima poput Manchester Uniteda, Real Madrida i Juventusa, Cristiano Ronaldo danas igra za Al Nassr u Saudijskoj Arabiji, nastavljajući nizanje golova. Postigao je više od 100 golova za Juventus, gotovo 150 u dresu Manchester Uniteda, dok je kao igrač Reala ostvario nevjerojatan uspjeh s 450 golova u 438 odigranih utakmica. Također, drži rekord u broju pogodaka za portugalsku reprezentaciju s impresivnih 128 golova. Prema dostupnim podacima, ukupno je postigao 873 gola tijekom svoje karijere.

Autor kompilacije tvrdi da su svi golovi igrača dostupni u istom videu koji možete pogledati ispod teksta. Za pregled svih golova će vam trebati oko tri sata.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!