NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nenad Bjelica objasnio zašto je udario zvijezdu Bayerna Leroya Sanea

(VIDEO) Nenad Bjelica objasnio zašto je udario zvijezdu Bayerna Leroya Sanea

Nenad Bjelica, hrvatski trener, privukao je pažnju u Njemačkoj nakon što je sinoć, tokom odigravanja zaostalog meča 13. kola Bundeslige, došlo do incidenta u kojem je udario Leroya Sanea, igrača Bayerna.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Incident se dogodio na utakmici između Bayerna i Union Berlina u Minhenu, a Bjelica je isključen u 74. minuti zbog udaranja Sanea.

Nakon incidenta, njemačka javnost žestoko je kritizirala Bjelicu. Dodatno su ih razljutili njegovi postupci jer se nakon meča nije želio izviniti Saneu. Bjelica je čak izjavio da nije bio spreman razgovarati s njim, pruživši objašnjenje za svoje postupke.

“Bio sam u svom prostoru, htio sam uzeti loptu i dati je Saneu. On me odgurnuo i naravno da sam tada reagirao. Došao je da me provocira u moj prostor”, rekao je Bjelica i dodao:

“Gurnuo me u prostor i ja sam reagirao, ali nisam reagirao onako kako bih trebao reagirati kao trener. Nisam poslije razgovarao sa Saneom. Zašto bih? To su emocije u nogometu, a ta je bila pogrešna. ao mi je zbog greške, ali i da sada mogu nešto promijeniti, ne bih to napravio. Razumijem zašto sam dobio crveni karton. Također sam bio ljut zbog mogućeg penala za nas prije toga.”

Kako prenose njemački mediji, Bjelica se zbog tog postupka ispričao svojim igračima, ali ne i Saneu.

Bayern je ostvario pobjedu s minimalnih 1:0, smanjujući zaostatak za vodećim Bayer Leverkusenom na ljestvici Bundeslige na 4 boda. Bayer Leverkusen trenutno ima 48 bodova, dok Bayern ima 44 boda, što znači da se i dalje nastavlja borba za naslov.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!