NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nakon ispadanja iz Lige prvaka, Real Madrid stavio Hazarda na transfer...

(VIDEO) Nakon ispadanja iz Lige prvaka, Real Madrid stavio Hazarda na transfer listu!

Senzacionalna izvješća tvrde da je Eden Hazard stavljen na transfer tržište nakon ispadanja Real Madrida iz Lige prvaka od Chelseaja.

Nakon ispadanja

Hazard je u srijedu započeo utakmicu protiv svoje bivše momčadi, ali nije uspio ostaviti dojam, jer su španjolski velikani ispali iz konkurencije.

Pojavio se na terenu nakon utakmice, gdje je snimljen kako se smije sa Chelseajevim Kurtom Zoumom što je razbijesnilo šefove Reala.

Daljnja izvješća sugeriraju da je klubu iz La Lige bilo dosta belgijskog reprezentativca i odlučili su ga staviti na transfer listu.

Te vijesti nam donosi El Chiringuito koji je razočaran zbog Hazardovih ludorija.

Kažu da je na tržištu dok tvrde da će ga, ako se dobije jedna dobra ponuda, prodati na ljetnom prijelaznom roku.

Govoreći nakon ispadanja Reala, jedan novinar je rekao: “Hazardovo ponašanje na kraju utakmice je neprihvatljivo.”

“Ljuti smo, ne razumijemo ga. Ne može ostati u Realu ni sekunde.”

Zinedinea Zidanea pitali su za 30-godišnjaka.

“Hazardu je potreban kontinuitet, on mora igrati i povratiti samopouzdanje.”

Hazard, koji je Reala koštao 103.5 milijuna funti, pretrpio je noćnu moru u španjolskom glavnom gradu pretrpivši mnoštvo ozljeda koje su utjecale na njegovu igru.

Ova sezona je pogođena ozljedama, a odigrao je samo 18 utakmica u svim natjecanjima.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!