NaslovnicaVijesti(VIDEO) Nova snimka incidenta na utakmici između Liverpoola i Uniteda otkriva što...

(VIDEO) Nova snimka incidenta na utakmici između Liverpoola i Uniteda otkriva što je Kloppa razbjesnilo

Trener Liverpoola Jurgen Klopp i njegovi igrači slavili su ogromnu pobjedu protiv Manchester Uniteda rezultatom 7-0, međutim, pred kraj utakmice u jednom trenutku njemački stručnjak izgubio živce.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Radi se o tome da je jedan domaći navijač utrčao na teren u zagrljaj igračima koji su slavili sedmi pogodak Roberta Firmina u 88. minuti.
Pritom se poskliznuo i naletio na noge lijevog beka Andyja Robertsona koji je napravio grimasu od boli, ali je završio utakmicu.

Kamere su u jednom trenutku uhvatile i ljutitu reakciju Kloppa koji je vikao na navijača dok su ga redari izvodili s terena.

Sada se na društvenim mrežama pojavio novi video na kojem se jasno vidi cijela situacija, a koji možete pogledati ovdje.

Nakon ovog poraza United je ostao na trećem mjestu Premiershipa sa 49 osvojenih bodova, dok je Liverpool peti sa sedam bodova manje od velikog rivala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!