NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN UDARAC ZA REAL MADRID: Još jedna zvijezda na listi ozljeda...

JOŠ JEDAN UDARAC ZA REAL MADRID: Još jedna zvijezda na listi ozljeda – sedmi igrač koji će biti van terena dva i pol mjeseca!

Branič Real Madrida Nacho će navodno biti van terena do prosinca nakon što je pretrpio ozljedu ligamenata koljena protiv Club Bruggea.

JOŠ JEDAN UDARAC

Nacho je bio prisiljen izaći na poluvremenu tijekom remija od 2-2 u Ligi prvaka na Bernabeu.

Prema Mundo Deportivu, španjolski internacionalac će propustiti dva i pol mjeseca akcije što će biti veliki udarac Zinedine Zidaneu koji je pretrpio težak početak sezone.

Nacho je zamijenjen na poluvremenu u utorak navečer, kada je Marcelo ušao umjesto njega, Brazilac koji se tek oporavio od ozljede.

AZ Alkmaar – Manchester United: Najava drugog kola Europske lige!

U međuvremenu, pojačanje koje su doveli na ljeto Ferland Mendy također nije dostupan s ozljedom, što znači da će Marcelo vjerojatno ostati na poziciji za predstojeće mečeve.

Madrid je u utorak gubio sa dva gola razlike, međutim, uspjeli su izjednačiti zahvaljujući golovima Sergio Ramosa i Casemira.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!