NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kaos u Italiji: Obračun navijača Milana i PSG-a, navijač PSG-a izboden...

(VIDEO) Kaos u Italiji: Obračun navijača Milana i PSG-a, navijač PSG-a izboden nožem u glavu

Navijač PSG-a sinoć je u huliganskom obračunu u Milanu uoči današnje utakmice Lige prvaka izboden nožem u glavu, a liječnici se u bolnici bore za njegov život.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Sinoć su se u Milanu dogodile tučnjave između pristalica Milana i PSG-a, a talijanska novinska agencija ANSA izvijestila je da se liječnici bore za život jednog navijača francuskog tima. Kako navodi ANSA, 34-godišnji navijač PSG-a izboden je nožem u glavu i nogu te je u kritičnom stanju.

Tijekom nereda ozlijeđeno je nekoliko policajaca koji su reagirali na sukob u četvrti Navigli. Osim toga, huliganski incidenti su se dogodili i na drugim mjestima, a u Kineskoj četvrti policija je morala intervenirati između pristalica PSG-a i lokalnih stanovnika.

Utakmica između Milana i PSG-a igra se večeras na San Siru u 21 sat.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!