NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Raul Jimenez dobio dva žuta u 48 sekundi...

(VIDEO) Pogledajte kako je Raul Jimenez dobio dva žuta u 48 sekundi protiv Manchester Cityja!

Napadač Wolvesa Raul Jimenez dobio je jedan od najglupljih crvenih kartona u posljednje vrijeme protiv Manchester Cityja na stadionu Etihad.

Meksikanac je prvi put dobio crveni karton u Premier ligi na kraju prvog poluvremena, nakon što je dobio dva žuta kartona u razmaku od 48 sekundi.

Prvi je bio zbog ciničnog prekršaja nad Rodrijem na sredini terena, a zatim je Jimenez na kraju dobio drugi žuti zbog opstrukcije igre, jer je zaustavio izvođenje slobodnog udarca.

Jimenezu je trebalo neko vrijeme da izađe sa terena, bacavši rukavice na travnjak od frustracije prije nego što je zapljeskao gostujućim navijačima Wolvesa dok je izlazio sa terena.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!