NaslovnicazabavaKariusu i Leotti zabranjen ulazak u poznati noćni klub, a evo i...

Kariusu i Leotti zabranjen ulazak u poznati noćni klub, a evo i zbog čega!

U jednom od najpoznatijih berlinskih noćnih klubova, Berghainu, nedavno se dogodio neobičan incident. Loris Karius, poznati nogometni vratar, i njegova vjerenica Diletti Leotta, bili su odbijeni na vratima ovog kluba, izazivajući niz pitanja i rasprava o razlozima za ovo neočekivano odbijanje.

Par, koji je nedavno postao predmet medijske pažnje nakon što su se vjerili u februaru, posjetio je glavni grad Njemačke tokom uskršnjih praznika. Međutim, njihov plan posjete Berghainu, poznatom po svojoj ekscentričnoj atmosferi, tehno glazbi i strogoj politici ulaska, nije prošao onako kako su očekivali.

Prema izvješću Bilda, Leotta je izrazila razočaranje svom prijatelju Danieleu Battagliji, ističući da su izbačeni s vrata kluba bez mogućnosti ulaska. Dodala je kako je posebno željela posjetiti Berghain, ali da su njihova očekivanja naišla na neočekivano odbijanje.

Jedan od mogućih razloga za ovaj incident mogla bi biti odjeća koju je Leotta nosila te večeri. Ona je priznala da je nosila svjetliju odjeću, što je možda bio faktor koji je utjecao na odluku izbacivača. Web-stranice za putovanja sugeriraju da osobe u tamnijoj odjeći imaju veće šanse za ulazak u Berghain, što nije odgovaralo Leottinoj odjevnoj kombinaciji te večeri.

Međutim, Leotta tvrdi da nije samo odjeća bila problem. Ona je istaknula da je Karius napravio grešku nagovarajući je da uđe prva, dok su šanse za ulazak obično veće za žene. Ova situacija otkriva da u Berghainu ulaz nije samo pitanje odjeće, već može biti podložan i drugim faktorima.

Iako nije jasno kada su par pokušali ući u klub, činjenica da su izbačeni postavlja pitanje o politici kluba i kriterijima koje primjenjuje pri ulasku gostiju.

Unatoč ovom neugodnom iskustvu, Karius i Leotta su podijelili slike svog boravka u Berlinu na društvenim mrežama, izražavajući ljubav prema gradu i planirane aktivnosti. Par se planira vjenčati u Therasia Resortu u Italiji, kao što su najavili prema izvješću MessinaToday.

Ovaj incident u Berghainu pokazuje kako čak i najpoznatiji ljudi nisu imuni na stroge politike klubova i kako su kriteriji za ulazak često složeni i nejasni.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!