NaslovnicaVijesti(VIDEO) Emotivno na tribinama: Luis Diaz priuštio ocu noć za pamćenje

(VIDEO) Emotivno na tribinama: Luis Diaz priuštio ocu noć za pamćenje

Luis Diaz, nogometaš Liverpoola, sinoć je postigao dva gola za reprezentaciju Kolumbije, čime im je donio pobjedu nad favoriziranim Brazilom. Unatoč tome što su Karioke vodile s 1:0, Kolumbija je u drugom dijelu susreta postigla dva gola preko Luisa Diaza, što im je donijelo značajnu pobjedu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Na tribinama stadiona Metropolitano bilo je emotivno dok je otac zvijezde engleskog Liverpoola, Luisa Manuela Diaza, pratio utakmicu. Njegov otac nije mogao suspregnuti suze nakon što je Luis postigao dva gola, preokrenuo rezultat i ostvario pobjedu za Kolumbiju protiv uglednog suparnika.

Podsjetimo, starijeg Diaza prije nekoliko dana oslobodili su otmičari koji su ga držali zatočenog 12 dana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!