NaslovnicaVijestiZvijezda Burnleyja proglasila bankrot unatoč tjednoj plaći od 30 tisuća funti

Zvijezda Burnleyja proglasila bankrot unatoč tjednoj plaći od 30 tisuća funti

Charlie Taylor, igrač Burnleya od 2017. godine, koji zarađuje 30 tisuća funti tjedno, proglasio je bankrot zbog neplaćenih računa, prema izvješćima iz Engleske.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Taylor je bio ključni igrač Burnleya od 2017. godine, s više od 200 nastupa, uključujući 17 utakmica ove sezone u njihovoj prvoj sezoni u Premier ligi.

Iako je ovaj bivši igrač Leeds Uniteda postao ključni igrač ove sezone, njegova trenutna situacija nije sjajna. Prema informacijama iz engleskog Maila, unatoč tjednom primanju od 30 tisuća funti, Taylor je dobio nalog za bankrot prošle godine zbog neplaćenih računa.

Taylor, koji ima 30 godina, nije želio komentirati situaciju, ali prema izvješću, propusti u plaćanju bili su rezultat administrativne pogreške, a ne ozbiljnih financijskih problema. Dug je od tada podmiren, a zahtjev za poništenje bankrota uskoro će biti odobren.

Iako zarađuje tisuće funti tjedno, bankrot među nogometašima zapravo nije neuobičajen. Zbog rane dobi umirovljenja nogometaša, mnogi kasnije u životu doživljavaju financijske probleme.

Neki imaju sreće i prelaze u trenerske vode ili postaju sportski komentatori, ali drugi se ponekad moraju okrenuti drugim zanimanjima.

PFA (Professional Footballers’ Association) rješava ovaj problem pružanjem financijskog obrazovanja svim profesionalcima mlađim od 21 godine i upućivanjem igrača na financijske savjetnike.

Unatoč problemima izvan terena, Taylor i dalje pruža dobre nastupe za ekipu Vincenta Kompanyja. Njegov jedini gol ove sezone došao je u porazu 2-1 protiv Bournemoutha, ali ako nastavi konstantno dobro igrati, mogao bi dobiti ponudu za novi ugovor.

Međutim, ako se ugovor ne potpiše uskoro, bit će slobodan pregovarati s drugim klubovima, a Burnley bi ga mogao izgubiti bez odštete tijekom ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!