NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je Ronaldinho zabio golčinu u Survivoru!

(VIDEO) Pogledajte kako je Ronaldinho zabio golčinu u Survivoru!

Ronaldinho (43) prošao je dan u turskoj verziji Survivor-a. Kako bi podržao svoj luksuzni način života, uključio se u različite projekte te sada privremeno sudjeluje u popularnom turskom reality showu. Na tom mjestu, poznati Brazilac je sudjelovao u igri nogometa na pijesku, a njegove vještine su oduševile obožavatelje, koji s oduševljenjem dijele uspomene na njegove legendarne trenutke s loptom.

Ronaldinho je izveo impresivan potez škaricama i postigao gol, što je oduševilo obožavatelje na društvenim mrežama. U svojoj 44. godini, i dalje demonstrira besprijekornu tehniku. Ronaldinho je karijeru gradio u klubovima poput Gremia, PSG-a, Barcelone, Milana, Flamenga, Atletico Mineira, Queretara i Fluminensea. Osvojio je naslov svjetskog prvaka s Brazilom 2002. godine, a također je osvojio Zlatnu loptu 2004. i 2005. godine. Svoj doprinos brazilskoj reprezentaciji dao je kroz 97 nastupa i 33 postignuta gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!