NaslovnicaVijesti(VIDEO) Karim Benzema sinoć protiv Athletic Bilbaa postigao gol sezone!

(VIDEO) Karim Benzema sinoć protiv Athletic Bilbaa postigao gol sezone!

Karim Benzema je sinoć postigao jedan od najljepših golova u La Ligi ove sezone u pobjedi Real Madrida protiv Athletico Bilbaa (2-1) u gostima.

Reprezentativac Francuske je postigao pogodak za vodstvo sa veličanstvenim udarcem sa ruba šesnaesterca nakon samo tri minute utakmice.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zatim je četiri minute kasnije postigao i drugi za vodstvo od 2-0 na San Mamesu. Oihan Sancez je postigao gol za Bilbao i tako dao nadu svom timu da mogu do izjednačenja, što se nije dogodilo.

Sada Real Madrid ima osam bodova više od najbližeg rivala Seville na vrhu La Lige.

Benzemin gol se već proglašava potencijalno najljepšim golom ove sezone.

“Kakvo remek djelo od Benzeme, fenomenalan udarac”, napisao je jedan od navijača na YouTubeu.

“Benzema je doslovno na drugom nivou. On je definitivno glavni igrač Reala nakon odlaska Cristiana Ronalda,” dodao je drugi navijač.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!