NaslovnicaVijesti(VIDEO) Da li je ovo asistencija sezone? 38-godišnji Dani Alves makazicama asistirao...

(VIDEO) Da li je ovo asistencija sezone? 38-godišnji Dani Alves makazicama asistirao Pedriju u 93. minuti protiv Bilbaa!

Barcelonin bek Dani Alves vratio je godine unatrag uzviženom asistencijom makazicama u sinoćnjem susretu Kupa kralja protiv Athletic Bilbaoa. Katalonska momčad je gubila 1-0 u prve dvije minute utakmice nakon pogotka Ikera Muniana.

Barcino novo pojačanje Ferran Torres, koji se ovog mjeseca pridružio klubu iz Manchester Cityja za 55 milijuna eura plus 10 milijuna eura bonusa, ubrzo je postigao svoj prvi gol za Xavijevu ekipu kako bi izjednačio rezultat.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bilbao je mislio da su ostvarili pobjedu protiv Barce kada je Inigo Martinez postigao gol u 86. minuti susreta, ali nakon izvrsne improvizacije Danija Alvesa, tinejdžer Pedri je izjednačio u 93. minuti, nakon čega je utakmica otišla u produžetke, gdje je Bilbao bio bolji i prošao dalje.

Da li je ovo asistencija sezone? Pogledajte i prosudite sami.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!