NaslovnicaVijesti(VIDEO) Dinamu trebao biti dosuđen penal protiv Gorice. Suci ovo nisu vidjeli!

(VIDEO) Dinamu trebao biti dosuđen penal protiv Gorice. Suci ovo nisu vidjeli!

U 21. kolu SuperSport HNL-a, na stadionu Maksimir, DINAMO je ostvario pobjedu nad Goricom rezultatom 2:0. Međutim, treba istaknuti da je pri rezultatu 1:0, DINAMO možda bio oštećen jer nije dosuđen očiti penal. Ovaj propust dogodio se zbog bizarnog i nespretnog poteza Dine Štigleca, iskusnog igrača od 33 godine, koji je inače jedan od najboljih u redovima Gorice. Nevjerojatno je što je takav igrač napravio takvu grešku.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U 41. minuti, Josip Mišić je izveo korner za Dinamo. Loptu koju je precizno centrirao prema golu, sigurno je uhvatio Ivan Banić, vratar Goričke momčadi. Dok je Banić držao loptu u rukama i promatrao poziciju svojih suigrača kako bi je izveo, Dino Štiglec mu je prošao pokraj i namjerno lupnuo rukom u loptu. Snimka jasno prikazuje da je lijevi bočni igrač Gorice svjesno izveo taj potez.

Dakle, nema sumnje da Štiglec nije slučajno okrznuo loptu nenamjerno dok je prolazio. Naprotiv, jasno je da je namjerno udario rukom u loptu, kao da čestita vlastitom golmanu na uspješnom hvatanju lopte iz kornera. Budući da je ovakvo ponašanje zabilježeno dok je lopta bila u igri i to ispred vlastitog gola, trebao je biti dosuđen kazneni udarac za Dinamo.

Na sreću Štigleca i njegove momčadi, suci, uključujući suca Patrika Kolarića na terenu i video suca Darija Bela, nisu primijetili ovaj incident. Slična situacija dogodila se prije samo dva mjeseca u prvenstvu Saudijske Arabije, kada je igrač Al-Fateha, tima koji vodi Slaven Bilić, slično postupio. Tada je za takvo ponašanje dosuđen penal, a Al Hazem je iskoristio priliku i postigao gol za pobjedu 2:0.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!