NaslovnicaVijestiInterov igrač udaljen iz reprezentacije zbog optužbi za rasizam, tvrdi da je...

Interov igrač udaljen iz reprezentacije zbog optužbi za rasizam, tvrdi da je sve izmišljeno

Francesco Acerbi, defanzivac milanskog Intera, privremeno je isključen iz reprezentacije Italije zbog optužbi da je izrekao rasističke uvrede na račun Juana Jesusa. Na utakmici između Intera i Napolija u nedjelju, brazilski defanzivac optužio je Acerbija za rasističke uvrede.

Acerbi je negirao optužbe, no ni to ga nije spasilo iako se pojavio na okupljanju. Selektor Luciano Spalletti i njegovi suradnici su mu objasnili da je bolje da ne sudjeluje na utakmicama protiv Venecuele i Ekvadora dok se istraga ne završi.

“Vrijeđao me na rasnoj osnovi, ali odmah nakon utakmice mi je prišao i ispričao se. Kad sudac odsvira kraj, sve se zaboravi i idemo dalje. Znam da je Acerbi dobar dečko, ispričao se čim je shvatio da je pretjerao zbog određenih riječi. Pametan je, nadam se da će nešto naučiti iz ovoga”, rekao je Jesus nakon utakmice.

“Acerbi je došao na sastanak u Rim, a zbog teških optužbi i incidenta koji se dogodio, objasnili smo mu da je bolje da sada ne bude u momčadi. S njegove strane, ništa se loše nije dogodilo i on tvrdi da rasnih uvreda nije bilo. Unatoč svemu, donijeli smo ovu odluku za dobrobit i igrača i reprezentacije. On će se vratiti u klub, a na njegovo mjesto dolazi Gianluca Mancini”, poručili su iz talijanskog Saveza.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!