NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kako je sudac psovao Mourinha i rugao mu se: "Svi...

(VIDEO) Pogledajte kako je sudac psovao Mourinha i rugao mu se: “Svi ti se smiju, idi kući.”

Mediji u Italiji su otrkili što je četvrti sudac utakmice između Cremonesea i Rome rekao Joseu Mourinhu i tako izazvao njegov bijes.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Cremonese je do prve ovosezonske pobjede u talijanskom prvenstvu (2:1) došao nakon što je Roma drugi dio utakmice morala igrati bez svog trenera koji je dobio crveni karton.

Momčad Josea Mourinha je pokvarila šanse za plasman u Ligu prvaka i trenutno je peta sa bodom manje od gradskog rivala Lazija.

Portugalac je odmah nakon utakmice rekao: “Nisam lud, ako sam tako reagirao, znači da se nešto dogodilo. Pitat ću može li se nešto napraviti legalno. Prvi put u karijeri progovorio je četvrti sudac za mene na neprihvatljiv način. Rekao je stvari koje su izazvale moju reakciju.”

Sada su talijanski mediji otkrili što se točno dogodilo u tom incidentu zbog kojeg je Talijanski nogometni savez otvorio istragu.

Sudac na kojeg je Mourinho pobijesnio je bio Marco Serra. Mourinhovo isključenje uslijedilo je nakon dvoboja Marasha Kumbulle i Franka Tsadjouta. Trener Rome je pitao Serraa za objašnjenje, a ovaj mu je navodno odgovorio: “Brini svoju jebenu brigu.”

A nakon crvenog kartona Serra mu je navodno rekao: “Svi ti se smiju, idi kući.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!