NaslovnicaVijestiJurgen Klopp mogao bi se nakon odlaska iz Liverpoola pripremati za posao...

Jurgen Klopp mogao bi se nakon odlaska iz Liverpoola pripremati za posao o kojem mnogi sanjaju

Nakon što napusti Liverpool ovog ljeta, njemački stručnjak Jurgen Klopp planira uzeti jednogodišnji odmor. Mnogi Nijemci nakon toga bi ga rado vidjeli na klupi nacionalne reprezentacije, no menadžer Redsa još nije otkrio svoje planove.

Julian Nagelsmann, trenutni selektor Elfa, ima ugovor do kraja Eura u Njemačkoj, ali pitanje njegova ostanka na klupi Elfa vjerojatno se neće raspravljati prije kraja turnira. U Savezu se nadaju da bi Jurgen Klopp mogao preuzeti vođenje reprezentacije u ožujku 2025. i voditi ih na Svjetskom prvenstvu u SAD-u, Kanadi i Meksiku 2026. godine.

U međuvremenu bi Nagelsmannov pomoćnik Sandro Wagner trebao voditi reprezentaciju u šest utakmica Lige nacija.

“Ako bi Klopp želio preuzeti reprezentaciju treba pronaći privremeno rješenje. U tom slučaju nema bolje opcije od Wagnera i Hannesa Wolfa”, rekao je bivši njemački reprezentativac Dietmar Hamman.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!