NaslovnicaVijesti(VIDEO) Komični trenutak: Antonela potrčala u zagrljaj Messiju, a onda shvatila da...

(VIDEO) Komični trenutak: Antonela potrčala u zagrljaj Messiju, a onda shvatila da to nije on

Nakon završetka polufinalne utakmice US Open kupa, nevjerojatna komična situacija iznenadila je sve prisutne. No, umjesto da se igrači istaknu na terenu, supruga Lionela Messija postala je nehotični centar pažnje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon polufinalne utakmice US Open Cupa između Inter Miamija i Nashvillea, središnja pozornost nezvanično je prešla s terena na suprugu Lionela Messija, Antonellu. Njezina prisutnost privukla je pažnju svih, a nakon utakmice postala je glavna tema razgovora.

Nakon napete utakmice između Intera i Nashvillea, čiji je pobjednik određen tek u produžecima i jedanaestercima, teren je postao poprištem nevjerojatne komične situacije.

Dok su nogometaši Intera proslavljali svoj ulazak u finale, Antonella je kročila na teren kako bi, kao i obično, čestitala svom suprugu.

U trenutku kada joj se učinilo da ga prepoznaje, pristupila mu je s rukama raširenim za zagrljaj. No, u posljednjem trenutku prije dodira shvatila je da to nije Lionel, već njegov suigrač Jordi Alba.

Na početku, situacija je izgledala prilično zbunjujuće kako za Antonellu, tako i za Albu. Ipak, na kraju su se oboje odlučili za zagrljaj, a kako je točno izgledalo, možete vidjeti u priloženom videozapisu ispod teksta.

Kao podsjetnik, Alba i Messi su godinama dijelili svlačionicu u Barceloni, a ovog ljeta su se ponovno udružili kao suigrači u Inter Miamiju. Utakmica protiv Nashvillea označila je čak 351. put da su igrali zajedno.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!