NaslovnicaVijesti(VIDEO) Zvijezda Manchester Uniteda Amad Diallo na posudbi u Rangersima postigao gol...

(VIDEO) Zvijezda Manchester Uniteda Amad Diallo na posudbi u Rangersima postigao gol na debiju u prvih 5 minuta utakmice!

Amad Diallo je postigao svoj prvi gol na posudbi u Rangersu, samo pet minuta nakon svog debija za škotskog prvaka. Diallo je prošle godine sitgao u Manchester United sa velikim uzbuđenjem, postigao je važan gol protiv Milana u Europskoj ligi tijekom jednog od nekoliko nastupa prošle sezone, ali nije se uspio probiti u momčad.

Prošlog ljeta je trebao otići na posudbu u Feyenoord, no ozljeda mu je uskratila tu priliku. U četvrtak je objavljeno da će se pridružiti Rangersima do kraja sezone, budući da je također bio povezan sa Derbyjem u ovom prijelaznom roku.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

19-godišnjak je stavljen u početnu postavu u subotu poslijepodne, gdje su čelnici škotske Premier lige igrali protiv Ross Countyja. Dialli je trebalo samo pet minuta da ostvari svoj utjecaj, jer je krilni igrač Obale Bjelokosti uspio zabiti iz neposredne blizine, nakon dobrog pasa Joea Aribe.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!