NaslovnicaVijesti(VIDEO) Ronaldo oduševio navijače Al Nassra: Pao na sedždu tijekom proslave gola

(VIDEO) Ronaldo oduševio navijače Al Nassra: Pao na sedždu tijekom proslave gola

Potez portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, kada je pao na sedždu nakon trećeg pogotka za Al-Nassr protiv Al Shababa i pobjede od 3:2, izazvao je veliku pozornost na društvenim mrežama.

Gosti su bili u vodstvu od 2:0 golovima Cristiana Guance, međutim u 44. minuti, Anderson Talisca je postigao pogodak za momčad hrvatskog trenera Dinka Jeličića. U drugom dijelu susreta dogodio se preokret. U 51. minuti, Abdulrahman Ghareeb je postigao pogodak za 2:2, dok je Ronaldo osam minuta kasnije postavio konačan rezultat od 3:2.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon Ronaldovog pogotka u 59. minuti, Portugalca je uhvatila kamera kako je sa svojim suigračima tijekom slavlja pao na sedždu, iako se jasno vidi da su ga oni ohrabrili i motivirali na taj potez.

Zanimljivo, prilikom proslave pogotka Ronaldo nije iskoristio svoj zaštitni znak “Siuu..”, već je odmah potrčao u zagrljaj suigračima, nakon čega je pao na sedždu.

Sedžda je izraz iz islamske terminologije koji se odnosi na oblik dara, odnosno način na koji se muslimani mole. Sedžda je položaj u kojem vjernik klekne na pod, spusti čelo i nos na pod i izgovara posebne riječi hvaljenja i molitve.

“Odličan timski duh za preokret i pobjedu. Veliko hvala navijačima koji su bili uz nas kada nam je to bilo najpotrebnije”, napisao je Ronaldo na društvenim mrežama

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!