VIDEO: Mandžukić na izlaznim vratima

Mario Madžukić mogao bi nakon samo godinu dana napustiti Madrid odnosno Atletico. Puno se u posljednje vrijeme priča o njegovom odlasku, a očigledno je da se nešto događa tako da bi do transfera moglo doći.

mandža

Njegov golgeterski post koji je imao u drugom dijelu sezonu sigurno je imao utjecaj na ove špekulacije. Spominje se kako Atletico treba efikasnijeg napadača, ako se želi umješati u bitku s Realom i Barcelonom, a još neki igrači su navodno na izlaznim vratima kluba. Situaciju je dodatno “podgrijao” i novinar uglednog As-a koji je napisao: “Mario Mandžukić otišao je na odmor i više se neće vratiti u dres Atletico Madrida”

 

 

Diego Simeone osigurao je novi nastup u Ligi prvaka, što mu omogućuje veća sredstva, a naravno Atletico je sve primamljivije odredište za vrhunske igrače. U konkurenciji za Mandžukićevog nasljednika spominju se Villarrealov Vietto, Lyonov Lacazette i Benteke iz Aston Ville, te od prije Cavani ili čak Falcao. Ipak ovako širok spektar igrača ukazuje da se za sada još uvijek radi o nagađanjima.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Mandžukiću neće biti teško u slučaju da mora napustiti klub, jer za njegove usluge zainteresirano je pola Europe, a među najozbiljnijim kandidatima su Liverpool, Wolfsburg, Milan, Monaco, Tottenham… Teško je u ovom trenutku sa sigurnošću tvrditi u koji će klub Mandžukić, ali sa zanimanjem ćemo pratiti događanja na transfernom tržištu.

 

 

Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)