NaslovnicaVijestiDžeko na izlaznim vratima, Inter dovodi dva velika pojačanja

Džeko na izlaznim vratima, Inter dovodi dva velika pojačanja

Ugledni novinar talijanskog Sky Sporta Gianluca Di Marzio najavio je da bi Inter trebao napustiti Edin Džeko. Inter je po svemu sudeći dogovorio dva velika pojačanja u napadu.

Nerazzurre će pojačati Paulo Dybala koji je nakon isteka ugovora napustio Juventus, a kao slobodan igrač preći će u redove najljućeg rivala torinskog kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čini se i da je sve spremno za povratak Romelua Lukakua. Belgijanac se nakon godinu dana vraća u Inter iz Chelseaja, a trebao bi doći na jednogodišnju posudbu.

Stoga će se Inter morati riješiti Džeke, kako bi otvorio prostor za dovođenje dva nova napadača, tvrdi Di Marzio.

Istovremeno se piše da je Džeko spreman prihvatiti dvogodišnji ugovor s klubom, a njegov bi status trebao biti puno jasniji idućih dana.

Džeko je prošle sezone došao u Inter te je u 49 utakmica u svim natjecanjima postigao 17 golova uz deset asistencija.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!