VIDEO: Mandžukić na izlaznim vratima

Mario Madžukić mogao bi nakon samo godinu dana napustiti Madrid odnosno Atletico. Puno se u posljednje vrijeme priča o njegovom odlasku, a očigledno je da se nešto događa tako da bi do transfera moglo doći.

mandža

Njegov golgeterski post koji je imao u drugom dijelu sezonu sigurno je imao utjecaj na ove špekulacije. Spominje se kako Atletico treba efikasnijeg napadača, ako se želi umješati u bitku s Realom i Barcelonom, a još neki igrači su navodno na izlaznim vratima kluba. Situaciju je dodatno “podgrijao” i novinar uglednog As-a koji je napisao: “Mario Mandžukić otišao je na odmor i više se neće vratiti u dres Atletico Madrida”

 

 

Diego Simeone osigurao je novi nastup u Ligi prvaka, što mu omogućuje veća sredstva, a naravno Atletico je sve primamljivije odredište za vrhunske igrače. U konkurenciji za Mandžukićevog nasljednika spominju se Villarrealov Vietto, Lyonov Lacazette i Benteke iz Aston Ville, te od prije Cavani ili čak Falcao. Ipak ovako širok spektar igrača ukazuje da se za sada još uvijek radi o nagađanjima.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Mandžukiću neće biti teško u slučaju da mora napustiti klub, jer za njegove usluge zainteresirano je pola Europe, a među najozbiljnijim kandidatima su Liverpool, Wolfsburg, Milan, Monaco, Tottenham… Teško je u ovom trenutku sa sigurnošću tvrditi u koji će klub Mandžukić, ali sa zanimanjem ćemo pratiti događanja na transfernom tržištu.

 

 

Share This