NaslovnicaVijesti(VIDEO) Masovna tuča na terenima u Brazilu - uletio čak i trener...

(VIDEO) Masovna tuča na terenima u Brazilu – uletio čak i trener sa klupe: Pokazano osam crvenih kartona!

Kaos na utakmici Copa Libertadoresa između Gremia i Internacionala nakon što su obje skupine igrača pokrenule veliku svađu na terenu u Brazilu.

Masovna tuča

Rezutat je bio 0-0 u drugom poluvremenu, prije nego što su se suparnički igrači sukobili, što je također rezultiralo da se i igrači sa klupe uključe u sukob.

Čak je i Gremiov menadžer Renato Portaluppi bio uključen u svađu prije nego što su ih suparnički igrači na kraju razdvojili.

Prema Republic Worldu, dva igrača su odmah dobila crveni karton zbog svojih uključenosti u kaotičnu svađu.

Gremiov Pepe, Luciano da Rocha Neves, Caio Herique Oliveira Silva i Paulo Miranda su dobili crvene kartone.

U međuvremenu, Internacionalaovi Edenilson, Moises Roberto, Barbosa, Victor Cuesta i Bruno Conceicao Praxedes su također dobili crvene kartone.

Osam crvenih kartona je novi rekord u jednoj utakmici na Copa Libertadoresu.

Navodno su ova dva kluba suočena sa ‘teškim sankcijama’ za ovu žestoku svađu.

Utakmica koja se igrala u skupini E Copa Libertadoresa, završila je sa 0-0 na stadionu Arena do Gremio u Porto Alegreu, Rio Grande do Sul.

Copa Libertadores je također ovog tjedna pogodio naslove nakon što je Emmanuel Adebayor dobio crveni karton zbog ‘letećeg karate udarca’ u pobjedi Olimpije protiv Defense.

Južnoameričko klupsko natjecanje je suspendirano do daljnjeg zbog izbijanja koronavirusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!