NaslovnicaVijestiSchick otkrio kako je postigao nevjerovatan gol s centra

Schick otkrio kako je postigao nevjerovatan gol s centra

Češka je savladala Škotsku u Glasgowu pogocima Patrika Schicka, a naročito spektakularan bio je drugi gol, kada je gotovo s centra lobovao golmana Škotske Davida Marshalla, i postigao vjerovatno gol prvenstva.

“Još sam u prvom poluvremenu vidio da njihov vratar stoji daleko od gola. Kada je došla lopta u 52. minuti, krajičkom oka sam vidio gdje stoji, opalio i pogodio. Uvijek je teško igrati protiv Škota, ali danas smo bili spremni na njihovu taktiku” izjavio je dvostruki strijelac Patrik Schick.

S druge strane, Škoti nisu krili razočarenje nakon poraza na domaćem terenu:

“Razočarani smo načinom na koji je pao prvi gol, ali osim toga, uglavnom smo prilično dobro branili, drugi gol je ušao na neuobičajen način – jednom od sto pokušaja. Imali šanse u tom drugom poluvremenu, a na ovom nivou ih morate realizirati. Moramo sažeti svoja iskustva od danas, naučiti iz onoga što se dogodilo i napraviti nekoliko malih prilagodbi u našoj igri. U osnovi je bilo nekoliko pozitivnih trenutaka i to moramo prenijeti do petka i okršaja s Engleskom” rekao je Stuart Armstrong.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!