NaslovnicaVijestiVideo koji pokazuje razgovor između igrača Uniteda nakon što je Martial dobio...

Video koji pokazuje razgovor između igrača Uniteda nakon što je Martial dobio crveni karton!

Navijači Macnhester Uniteda su nezadovoljni reakcijom Harryja Maguirea na crveni karton Anthonyja Martiala protiv Tottenhama tijekom vikenda, nakon što je isječak incidenta postao viralan.

Na kraju njihovog poraza od 6-1 protiv Jose Mourinha u nedelju, crveni karton koji je pokazan Martialu u 28. minuti susreta nije mogao poslužiti kao opravdanje nikome na Old Traffordu.

U vrijeme incidenta, dok su Spursi vodili sa 2-1, činilo se da to sigurno utječe na igru, jer se United nije mogao oporaviti.

Većina je smatrala da je i Erik Lamela trebao dobiti crveni karton zbog toga što je laktom udario francuskog napadača, što je navelo Martiala da uzvrati.

To očito nije vidio Maguire, a na video snimci se vidi kapetanov razgovor sa očito iznerviranim Marcusom Rashfordom i sucem.

Ako niste u mogućnosti vidjeti snimak na Twitteru, vjerojatno ga je Premier liga uklonila. Evo dvije slike koje pokazuju što je Maguire rekao Rashfordu.

Na 5:09 možete vidjeti kako Lamela prvo udara Martiala laktom, što je definitivno za crvenog.

Iako neki sugeriraju da je engleski branič, koji je doista bio istaknut na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine, pokušava spriječiti svog suigrača da dobije žuti karton zbog prigovora, a većina navijača Uniteda nije zadovoljna reakcijom bivšeg igrača Leicestera.

Jedan navijač je odgovorio: “Treba ga smjesta ukloniti kao kapetana, ali to se nažalost neće dogoditi. Najgori kapetan u povijesti kluba.”

Drugi je dodao: “To je razgovor za svlačionicu. Na terenu bi trebali podržavati vaše igrače, čak i ako ga je slomio sa dvije noge. Mogu jamčiti da Vidić, Ferdinand itd. nikada nisu rekli samo ‘ok’.”

Maguire se pridružio United prošlog ljeta za svjetsku rekordnu naknadu za braniča od 80 milijuna funti, što je iznos koji je Paul Merson u to vrijeme smatrao smiješnim, a postao je kapetan kluba nakon što je Ashley Young u siječnju otišao u Inter.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!