NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo objavio impresivan video svog treninga koji dokazuje da je i...

Cristiano Ronaldo objavio impresivan video svog treninga koji dokazuje da je i dalje apsolutna “zvijer”

Cristiano Ronaldo i dalje dominira svojom nevjerojatnom fizičkom spremom, što je pokazao i objavom impresivnog videa na Instagramu.

Iako uživa u odmoru već neko vrijeme, nogometaš Al-Nassra ne zanemaruje treninge i redovito održava svoju kondiciju kako bi bio spreman za početak priprema za nadolazeću sezonu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Ronaldo je objavio video u kojem se vidi kako trenira sprint uzbdro, te je zatim podijelio još jedan video koji prikazuje njegovo savršeno izvajano tijelo kao dokaz da je još uvijek u besprijekornoj formi.

Tijekom prvog dijela svog odmora Ronaldo uživa na Sredozemnom moru na jahti zajedno s Georginom Rodriguez i djecom, dok nova sezona u saudijskom prvenstvu započinje 11. kolovoza.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!