NaslovnicaVijestiPrije pet dana odigrao utakmicu za Spartak, a sad zbog droge mora...

Prije pet dana odigrao utakmicu za Spartak, a sad zbog droge mora u zatvor na šest godina

Nizozemski nogometaš Quincy Promes (32) osuđen je na šest godina zatvora zbog sudjelovanja u krijumčarenju 1370 kg kokaina. Sud je utvrdio da je Promes imao ključnu ulogu kao usmjerivač u cijelom ilegalnom procesu. Droga je otkrivena nakon što je uvezena u Antwerp, a Promes je identificiran kroz analizu poruka i razgovora koje je vodio. Pretpostavlja se da je kokain stigao prerađen u pošiljci morske soli iz Brazila.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U siječnju 2020., na nizozemsku obalu stigle su dvije pošiljke kokaina, težine 650 i 713 kilograma. Unatoč ovom incidentu, Quincy Promes ostaje član moskovskog Spartaka, gdje igra u svom drugom mandatu. Promes je prvi put bio član Spartaka od 2014. do 2018. godine, a vratio se u klub 2021. godine. Tijekom svoje karijere, igrao je i za Twente, GO Ahead Eagles, Sevillu i Ajax. Za nizozemsku reprezentaciju, upisao je 50 nastupa i postigao sedam golova.

Prije pet dana, Quincy Promes je odigrao punih 90 minuta u pobjedi Spartaka od 5:0 protiv Al Ahlija. Tijekom ove sezone, sudjelovao je u 17 utakmica, postigao šest golova te upisao isto toliko asistencija. Detalje o njegovom sportskom putu možete pronaći u članku ovdje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!