NaslovnicaVijesti(VIDEO) Toni Kroos dobio najbizarniji žuti karton u povijesti nogometa. Nije ni...

(VIDEO) Toni Kroos dobio najbizarniji žuti karton u povijesti nogometa. Nije ni dotakao protivnika!

Veznjak Real Madrida Toni Kroos ostao je zaprepašten nakon što je dobio bizaran žuti karton zbog nepostojećeg prekršaja. Utakmica kupa kralja u četvrtak između Los Blancosa i Elchea otišla je na produžetke nakon što nijedna ekipa nije uspjela postići gol u prvih 90. minuta utakmice.

Toni Kroos

Elche je potom poveo u 103. minuti susreta i činilo se da će Real šokantno ispasti, ali momčad Carla Ancelottija uspjela je proći u četvrtfinale zahvaljujući kasnim golovima Isca i Edena Hazarda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što se u posljednje vrijeme nije naigrao u Madridu, Hazard je došao na naslovnice nakon što je ušao sa klupe i postigao pogodak.

No, možda je najveća tema razgovora tijekom prvih 90 minuta bio nepostojeći žuti karton za Tonija Kroosa.

Tako je. Njemački veznjak je zbog nepostojećeg prekršaja dobio žuti karton – odluka koja je potpuno zbunila navijače na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!