NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači Chelseaja tvrde da je Mateo Kovačić slavio njihov gol protiv...

(VIDEO) Navijači Chelseaja tvrde da je Mateo Kovačić slavio njihov gol protiv Cityja.

U uzbudljivom derbiju 12. kola engleske Premier lige, Chelsea i Manchester City su se sukobili na Stamford Bridgeu, ostavljajući navijače u nevjerojatnom šoku. Nakon nevjerojatnih 90 minuta, rezultat je bio 4:4. City je dominirao veći dio utakmice i stekao vodstvo od 4:3 u 86. minuti, no u posljednjim trenucima susreta, Cole Palmer je s preciznim udarcem iz penala izjednačio na konačnih 4:4.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Samo dan nakon odigrane utakmice, na društvenim mrežama se pojavila snimka Matea Kovačića (29), hrvatskog veznjaka. Navijači Chelseaja tvrde da je Kovačić, iako sada igra za Manchester City, slavio gol Colea Palmera koji je donio izjednačenje 4:4. Snimka je brzo postala viralna, a naslov izvještava: “Kovačić je proslavio naše izjednačenje. On je pravi navijač Chelseaja.” Pogledajte snimku i donesite vlastiti zaključak o Kovačićevoj reakciji na gol svog bivšeg kluba.

U posljednjih deset minuta ovog susreta, Mateo Kovačić je zaigrao u dresu Cityja. Ovog ljeta je prešao iz Chelseaja u Manchester City za 29 milijuna eura. Razdoblje od 2018. do 2023. obilježilo je njegov boravak u Chelseaju, gdje je ostvario najveći broj nastupa u svojoj karijeri. Za Plavce je nastupio 221 put, postigao šest golova i upisao 15 asistencija. Ove sezone, Kovačić je upisao 14 nastupa za City.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!